Norwich City ‘in gesprek’ met eigenaar Millwaukee Brewers

Norwich City ‘in gesprek’ met de eigenaar van Millwaukee BrewersGepubliceerd20 minuten geledenDelensluitenDelen paginaKopieer linkOver delenBron afbeelding, Rob Butler/BBCAfbeelding bijschrift, Mark Attanasio woonde de laatste wedstrijd van Norwich City van het seizoen bij op Carrow Road

Een Amerikaanse multimiljonair-zakenman zou in gesprek zijn met Norwich City over een mogelijke investering in de club.

Mark Attanasio, de eigenaar van de Major League Baseball-franchise Millwaukee Brewers, woonde zondag de seizoensfinale bij op Carrow Road, zoals gerapporteerd in de Pink Un.

De Canarische Eilanden zijn gedegradeerd uit de Premier League naar de Championship.

Ze verloren met 5-0 van Tottenham Hotspur in hun laatste wedstrijd van het seizoen.

Afbeeldingsbron, Getty Images Bijschrift afbeelding, Mark Attanasio is de eigenaar van de Major League Baseball-franchise Millwaukee Brewers

In een recent interview met het mediateam van de club hintte sportief directeur Stuart Webber op “spannend nieuws” waar supporters binnenkort van zouden horen.

De meerderheidsaandeelhouders van de club zijn chef-kok Delia Smith en haar man Michael Wynn-Jones.

Analyse door Rob Butler, BBC Radio Norfolk

Norwich City-supporters hebben lang gedebatteerd of nieuwe financiële investeringen een einde zouden maken aan het jojo-bestaan ​​van een club die zich maar niet lijkt te vestigen in de Premier League. Misschien komen ze daar binnenkort achter.

Het feit dat Mark Attanasio en zijn entourage enige tijd naar Carrow Road reisden om hun laatste topvliegwedstrijd te bekijken, geeft aan dat dit veel meer is dan een voorbijgaande interesse. De huidige meerderheidsaandeelhouders Delia Smith en Michael Wynn-Jones zijn nu allebei in de 80 en het is duidelijk dat er een opvolgingsplan nodig is nu een mogelijk nieuw tijdperk bij de club aanbreekt.

In een recent opgenomen interview met het interne mediateam van de club, hintte sportief directeur Stuart Webber op opwindend nieuws voor fans die een zware campagne voor de Canarische Eilanden moesten doorstaan. Het is redelijk om te raden dat een geldinjectie die tonic kan zijn die de geesten rond Carrow Road opheft.

Norwich heeft hard zijn best gedaan om in de zogenaamde beste competitie ter wereld te blijven met een “zelffinancierend” model. Moet dit worden opgegeven ten gunste van een meer traditionele benadering met een rijkere geldschieter? De tijd zal het leren.

Zo’n 200 fans toonden hun frustratie over weer een degradatie na slechts één seizoen in de hoogste klasse door zich zondag buiten de grond te verzamelen.

De nederlaag was de 26e van de Canarische Eilanden uit 38 wedstrijden.

Vind BBC News: East of England op Facebook, Instagram en Twitter. Als je een e-mail met een verhaalsuggestie hebt eastofenglandnews@bbc.co.uk