P&O zegt diensten op en zegt schepen in haven te blijven

P&O annuleert diensten en vertelt schepen om in de haven te blijvenGepubliceerd2 minuten geledenDelencloseDeel paginaKopieer linkOver delenBron afbeelding, Press AssociationAfbeelding bijschrift, P&O Ferries zijn momenteel opgeschort

P&O Ferries heeft zijn diensten gepauzeerd “ter voorbereiding op een aankondiging van het bedrijf” later op donderdag.

De veerbootmaatschappij zei dat het niet in liquidatie zou gaan, maar alle veerboten hadden de opdracht gekregen om in de haven te blijven.

Als gevolg hiervan zijn sommige afvaarten die voor vandaag gepland waren geannuleerd, waarbij passagiers werd verteld om andere bedrijven te gebruiken die hun routes bevaren.

Vandaag staan ​​er 14 P&O-diensten op het programma tussen Dover en Calais en drie tussen Liverpool en Dublin.

De BBC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.Bekijk originele tweet op Twitter

Een woordvoerder zegt: “P&O Ferries gaat niet in liquidatie. We hebben alle schepen gevraagd om langszij te komen, ter voorbereiding van een bedrijfsaankondiging. Tot die tijd zullen de diensten van P&O niet worden uitgevoerd en adviseren we reizigers over alternatieve regelingen.”

De cross-Channel-operator heeft op Twitter gezegd dat de afvaarten tussen Dover en Calais die gepland zijn om 11.10 uur, 11.15 uur en 12.35 uur niet meer zullen rijden, en klanten met tickets werden geïnstrueerd om in te checken bij rivaliserende veerbootmaatschappij DFDS. .

In een bericht aan het personeel zei het bedrijf dat de aankondiging van het bedrijf “de levensvatbaarheid van P&O Ferries op lange termijn zal verzekeren” en de steun heeft van het in Dubai gevestigde DP World, dat de veermaatschappij in 2019 voor £ 322 miljoen kocht.