Baas zegt sorry voor ‘blunderde’ massale Zoom-afvuren

Baas zegt sorry voor ‘geblunderde’ massale Zoom-afvuren Gepubliceerd16 minuten geledenDelencloseShare pageKopieer linkOver delenMedia-onderschrift, voormalig Better.com-medewerker, Christian Chapman beschreef de Zoom-oproep als “ondraaglijk”

De baas van een hypotheekverstrekker, die tijdens een Zoom-bijeenkomst honderden van zijn medewerkers heeft ontslagen, heeft gezegd dat hij “zeer spijt” heeft van de manier waarop met de ontslagen is omgegaan.

De ontslagen waren noodzakelijk, zei Vishal Garg, maar hij erkende dat hij “de executie had geblunderd”.

“Ik heb niet de juiste hoeveelheid respect en waardering getoond voor de getroffen personen”, zei hij.

De heer Garg werd zwaar bekritiseerd nadat hij 900 medewerkers had ontslagen tijdens een online bijeenkomst.

“Het spijt me enorm en ik ben vastbesloten om van deze situatie te leren en meer te doen om de leider te zijn die je van mij verwacht”, zei hij in een brief op de website van het bedrijf.

Het bedrijf Better.com, een start-up die hypotheken aanbiedt, is gevestigd in New York.

Amerikaanse baas ontslaat 900 werknemers vanwege Zoom

“Als je aan dit gesprek deelneemt, maak je deel uit van de ongelukkige groep die wordt ontslagen”, zei Garg tegen het personeel in het gesprek. “Uw dienstverband hier wordt beëindigd. Met onmiddellijke ingang.”

Een opname van de oproep werd gedeeld op sociale media, wat leidde tot opmerkingen dat het op deze manier “koud”, “hard” en “een vreselijke zet” was om mensen op deze manier te ontslaan, vooral in de aanloop naar Kerstmis.

Better.com, dat technologie wil gebruiken om het koopproces van een huis “sneller en efficiënter” te maken, bevestigde eerder dit jaar dat het van plan is het bedrijf naar de beurs te brengen. Een deal zal het bedrijf, dat de heer Garg in 2015 oprichtte, waarschijnlijk waarderen tussen $ 6,9 miljard (£ 5,2 miljard) en $ 7,7 miljard.

De heer Garg vertelde het personeel dat hij dankbaar was voor hun bijdrage.

“Ik geloof in jou, ik geloof in Better, en ik geloof dat we door samen te werken het eigenwoningbezit samen kunnen verbeteren”, schreef hij.

Media-onderschrift, Vishal Garg ontslaat ongeveer 900 van zijn medewerkers tijdens een enkele Zoom-oproep. .