Jongeren profiteren meer van kantoorwerk, zegt Rishi Sunak

Jongeren profiteren meer van kantoorwerk, zegt Rishi Sunak9 minuten geleden gepubliceerdDelencloseDeel paginaKopieer linkOver delenGerelateerde onderwerpenCoronavirus pandemie afbeeldingsbronPA MediabeeldbijschriftRishi Sunak zegt dat hij betwijfelt of hij zijn sterke contacten virtueel zou hebben kunnen opbouwen

Jonge mensen zullen hun carrière ten goede komen door op kantoor te werken, zei de kanselier Rishi Sunak.

Hij vertelde LinkedIn News dat hij betwijfelde of hij het net zo goed zou hebben gedaan als hij zijn werkzame leven virtueel was begonnen.

De heer Sunak werkte in de financiële wereld, onder meer bij bankgigant Goldman Sachs.

Hij zei dat hij nog steeds met zijn vroege mentoren sprak en zei: “Ik betwijfel of ik die sterke relaties zou hebben gehad als ik mijn zomerstage of mijn eerste deel van mijn carrière via Teams en Zoom had gedaan.”

“Daarom denk ik dat vooral voor jonge mensen het waardevol is om fysiek op kantoor te zijn”, voegde hij eraan toe.

Bankiers behoorden tot de bedrijven die het meest ijverig waren om personeel aan te moedigen terug naar kantoor te gaan nadat veel professionals door de Covid-pandemie gedwongen waren om vanuit huis te werken.

.